Bosch Car Service Szentendrei út  Tel: 061-430-3000

Cím: 1039 Budapest, Szentendrei út 237 | Nyitvatartás: hétfőtől – csütörtökig 7:30 – 16:30, pénteken 7:30 – 14:30

Munkafelvétel, ajánlatkérés: +3614303000 Kárfelvétel és biztosítási ügyintézés: +36 30 205 8776 | Használtautó adásvétel: +36 30 415 1652

Munkafelvétel, ajánlatkérés:
+3614303000

Kárfelvétel és biztosítási ügyintézés:
+36 30 205 8776

Használtautó adásvétel:
+36 30 415 1652

motor-1
MOTOR
fékek-1
FÉK
üveg-1
ÜVEG
villamos rendszerek-1
VILLAMOS RENDSZEREK
gumiabroncs-1
GUMIABRONCS
klíma rendszerek-1
Klíma rendszerek
mechanikai rendszerek-1
Mechanikai rendszerek
átvizsgálás-1
ÁTVIZSGÁLÁS
világítás-1
VILÁGITÁS

Bosch Car Service Óbuda Szentendrei út

Minden, amire az autója vágyik..

A Bosch Car Service Óbuda márkafüggetlen autószerviz a Bosch Car Service szervizhálózatának tagja, mely teljes körű karbantartási- és javítási portfóliót biztosít Önnek és autójának. A gyors és pontos hibaelhárítás érdekében a műhely Bosch diagnosztikai rendszerekkel van felszerelve és egy időben 5 járművön tud dolgozni. A műhelyt Budapest III. kerületében találja kiszolgálva ezzel Szentendre, Budakalász és Pomáz térségét is. A Bosch Car Service Óbuda szervizben szigorú szabványok biztosítják, hogy első osztályú termékek alkalmazásával találjuk meg a legjobb megoldást Ön és autója számára.

motor-1
MOTOR
fékek-1
FÉK
üveg-1
ÜVEG
villamos rendszerek-1
VILLAMOS RENDSZEREK
gumiabroncs-1
GUMIABRONCS
klíma rendszerek-1
Klíma rendszerek
mechanikai rendszerek-1
Mechanikai rendszerek
átvizsgálás-1
ÁTVIZSGÁLÁS
világítás-1
VILÁGITÁS

SZOLGÁLTATÁSOK

Autója tipusától függetlenül a szerviz javítások és karbantartások széles spektrumát nyújtja autójához.

Karbantartások és diagnosztika

A Bosch Car Service Óbuda műhelyében végzett karbantartási munka és gépjármű diagnosztika minden esetben megvárható.

További részletek

Karosszéria javítás

deális állapot mindenki számára ha autója tökéletes állapotban és karcolás mentesen áll a garázsban.

További részletek

Fényezés, polírozás

Minőségi anyagainknak köszönhetően az autófényezés munkaideje sokkal kevesebb, mint máshol, mindössze 2-4 munkanapot vesz igénybe.

További részletek

Javítások

A Bosch Car Service Óbuda átfogó javítási szolgáltatáskínálatával, kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a Bosch Car Service egységes minősítési folyamatain keresztül ügyfeleinek mindig tisztességes és megbízható javítási megoldást kínál.

További részletek

Motor

Sok autótulajdonos annyit biztosan tud már, hogy az ő motorjába 10W-40-es vagy 5W-30-as szintetikus vagy épp félszintetikus olaj szükséges.

További részletek

Fék

Erre egy szóval is tudnánk válaszolni: a biztonságunkért. Persze ez csak a jéghegy csúcsa, ahhoz hogy lássuk mennyire fontos az, hogy az autónk fékrendszerét rendszeresen karbantartsuk, érdemes magát az autófék szerepét tisztázni.

További részletek

Üveg

Egy apró sérülés a szélvédőn is lehet időzített bomba. Idővel piszok és apró szennyeződés kerül bele, illetve a hőmérséklet változás okozta feszültség miatt lassan egy megállíthatatlan repedés keletkezik az üvegen.

További részletek

Villamos rendszerek

Egy kigyulladt figyelmeztető lámpa Önnek lehet keveset mond, azonban ez az első intő jel, hogy felkeresse a márkafüggetlen Bosch Car Service Óbudat, hogy szakembereink gyorsan megállapíthassák a problémát és szakszerűen elhárítsák azt.

További részletek

Átvizsgálás

A Bosch Car szerviz Óbuda műhelyében az átvizsgálási és karbantartási munkákat a gyártói garancia érvényességének megtartása mellett végezzük.

További részletek

Világítás

Sok esetben az úton közlekedő társai hamarabb veszik észre, hogy valamilyen gond van a járműve világításával, így ez egy olyan kockázat, ami mások számára is balesetveszélyt okoz.

További részletek

Gumiabroncs

A márkafüggetlen Bosch Car Service Óbuda műhelyében az összes gumiabronccsal kapcsolatos szolgáltatást biztosítja. A helyes gumiválasztáshoz tipushoz és használathoz igazított, specifikus tanácsokkal látjuk el az ügyfeleket.

További részletek

Mechanikai rendszerek

Az autó mechanikai rendszereinek tekintjük például a kipufogót, a lengéscsillapítót, a kuplungot.

További részletek

Klíma rendszerek

Míg régebben egy klímaberendezés még csak az extralistában volt megtalálható, manapság már egy hétköznapi autó alaptartozákának számít.

További részletek

Időpontfoglalás akár 2 perc alatt!

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

Adatkezelési tájékoztató

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul.

BOSCH Car Service Óbuda Gyakran Ismételt Kérdések

Mi a különbség a márkaszerviz szolgáltatás és a márkafüggetlen szerviz szolgáltatás között?

Amennyiben Ön az autóját általános karbantartási céllal kívánja felülvizsgáltatni vagy javíttatni, akkor nyugodtan választhatja a márkafüggetlen szolgáltatást. A BOSCH Car Service Óbuda ugyanakkor autója tipusától függetlenül a szerviz javítások és karbantartások széles spektrumát nyújtja. Lényegtelen, hogy ritka vagy gyakori márkáról van-e szó, szakmai felkészültségünk és eszközeink lehetőséget bizotsítanak, hogy mindig az adott tipushoz legjobban alkalmazható és gazdaságos műszaki megoldást kínáljuk Önnek.

Miért Bosch szervizbe vigyem az autómat?

A Bosch Car Service Óbuda minden elvégzett munka után garanciát vállal, valamint alacsonyabb áron kapják meg az ügyfelek ugyanazt a szakértelmet amit a hivatalos márkaszervizekben. A Bosch Car Service Óbuda márkafüggetlen autószerviz a Bosch Car Service szervizhálózatának tagja, mely teljes körű karbantartási- és javítási portfóliót biztosít Önnek és autójának. A gyors és pontos hibaelhárítás érdekében a műhely modern Boschdiagnosztikai rendszerekkel van felszerelve és egy időben 5 járművön tud párhuzamosan dolgozni.

Milyen szolgáltatások vannak a BOSCH Car Service Óbuda műhelyében?

Karbantartások és diagnosztika, karosszéria javítás, autófényezés és polírozás, mechanikai és villamossági javítások, olaj és olajszűrő csere, motordiagnosztika, hengerfej felújítás, üveg javítások, fék rendszer javítások, világítással kapcsolatos javítások, gumihotel és gumiabroncs szolgáltatások, klíma rendszer szervizelés, teljes átvizsgálás, használt autó bérlés.

Hogyan tudom kiszámolni a szervizelés díját?

Legyen szó akár egy egyszerű karbantartásról vagy egy összetettebb javítási folyamatról, minden esetben előzetesen részletes kalkuláció készül az előrelátható munkaidőről és a szükséges alkatrészekről. Így rögtön az elején pontosan tudni fogja, hogy mi mennyibe fog kerülni a kérdéses munka. A kollégák arra törekednek, hogy csak a legszükségesebb alkatrészeket cseréljék vagy javítsák, így igyekeznek Önnek gazdaságos választást nyújtani.

Hogyan tudok fizetni?

Szervizünkben a bankkártyás és a készpénzes fizetési lehetőség is adott.

Használt autó vásárlás előtt vihetem a járművet átvizsgálásra?

A szervizben a használt autók vásárlás előtti, megbontás nélküli átvizsgálása alábbiak szerint történik:
– dokumentumok átvizsgálása
– fényezés rétegvastagságának mérése
– gumik átvizsgálása
– külső- és belső világítás átvizsgálása
– fékbetétek állapotának átvizsgálása
– folyadékszintek ellenőrzése
– ablaktörlők vizsgálata
– karosszéria sérüléseinek vizsgálata
– motor szemrevételezéses ellenőrzése
– hibakód kiolvasása

Mikor kell legközelebb az autómat ellenőrző szervizre vinnem?

A gépjárművekre vonatkozó karbantartási intervallumok a gépkocsi gyártmányától, modelljétől, gyártási évétől, illetve a használat módjától, futott km-től, eltelt időtől eltéréseket mutatnak, ezért nincs egy olyan általános képlet, ami alapján meghatározható a következő esedékes ellenörző szerviz időpontja. A vezetőajtó ajtókeretének a belső oldalára felragasztott matrica, a szervizesedékesség kijelző, és a gépjármű szervizfüzetének az igazolómezői emlékeztetik Önt a mindenkori elvégzendő szervizekre. Amennyiben Ön még így sem tudja teljes bizonyossággal megállapítani a következő szerviz esedékességét, keressen minket bizalommal.

Hamarosan esedékes egy műszaki vizsga az autómon. Mik a teendőim?

Egyeztessen időpontot a szervizrészlegünkkel. A műszaki vizsgáztatás során, az alábbi dokumentumokra lesz szüksége:
Ha ön magánszemély:
– Gépjármű forgalmi engedélye
– Az érvényes kötelező felelősségbiztosítás befizetésének megtörténtét igazoló szelvény
Ha a gépjármű céges tulajdonban van:
– Aláírási címpéldány
– Cégkivonat
– Gépjármű forgalmi engedélye
– Az érvényes kötelező felelősségbiztosítás befizetésének megtörténtét igazoló szelvény

Bosch Assistance
Műszaki vizsga
Céges kedvezmények