Javítások

A Bosch Car Service Óbuda átfogó javítási szolgáltatás kínálatával, kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a Bosch Car Service egységes minősítési folyamatain keresztül ügyfeleinek mindig tisztességes és megbízható javítási megoldást kínál. A Bosch Car Service Óbuda által végzett javítások esetében minden munka a gyártói specifikációk szerint kerül elvégzésre el, így a járműre vállalt gyártói garancia teljes mértékben megmarad.

A javítást megelőzően részletes kalkuláció készül minden előrelátható feladatról és munkaidőről, így a munkák megkezdése előtt pontosan tudni fogja, hogy mi és mennyibe fog kerülni. A hibás alkatrészek helyett kizárólag eredeti vagy kiváló minőségű Bosch alkatrészek kerülnek beszerelésre (amennyiben elérhető(k)), hogy járműve megőrizze az értékét. Az alkatrészekre 1 év garanciát vállal a szerviz. A lecserélt alkatrészek megőrzésre kerülnek, hogy az autóval való távozáskor megtekinthesse azokat. A szervizben nagyobb volumenű felkérések esetére is korszerű eszközök és felkészült kollégák várják. A műhely kiemelt szakértéssel és tapasztalattal vállal hengerfej felújítást és kuplung javítást. A Bosch Car Service Óbuda szervizben a kollégák arra törekednek, hogy Önnek csak a legszükségesebb mennyiségű időt kelljen várakozással töltenie. A javítás ideje alatt egy rendkívül kényelmes ügyfélváróban filmnézési lehetőség, egy csésze forró kávé, olvasnivaló és ingyenes wifi várja.

Amennyiben a javítás több időt vesz igénybe és a HÉV-et választaná tömegközlekedésnek, egy kolléga ingyenesen elfuvarozza Önt a legközelebbi HÉV állomásig és amikor visszaérkezik autójáért a HÉV megállóból szintén behozzuk Önt a szervizbe. Ha szívesen maradna a közelben, mert nem lenne gazdaságos távolabb mennie, a budakalászi Omszk parkban kitűnő vásárlási lehetőségek várják, nyári időben pedig az Omszki-tó partján töltheti szabadban az idejét. Mivel ezek a helyszínek pár percnyi távolságban találhatók a szerviztől, a kollégák szintén ingyenesen el- és visszafuvarozzák Önt.

Ha háztól házig szolgáltatást választja, a szerviz vállalja a javítandó gépkocsi be- és visszaszállítását egyedi megállapodás szerint. A gyors és pontos hibaelhárítás érdekében elkötelezett kollégák és innovatív diagnosztikai rendszerek várják Önt az alábbi területeken:

a) mechanikai javítások:

  • motor és segédberendezései
  • váltó
  • fék
  • futómű
  • kipufogó
  • üveg munkák

b) villamossági javítások:

  • általános autóvillamossági javítás
  • külső és belső világítás
  • szórakoztató elektronika
  • riasztó

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most és kérjen ajánlatot Bosch akkumulátorra!