Bosch Car Service Óbuda

A Bosch Car Service Óbuda márkafüggetlen autószerviz a Bosch Car Service szervizhálózatának tagja, mely teljes körű karbantartási- és javítási portfóliót biztosít Önnek és autójának. A gyors és pontos hibaelhárítás érdekében a műhely modern Bosch diagnosztikai rendszerekkel van felszerelve és egy időben 5 járművön tud párhuzamosan dolgozni.

A műhelyt Budapest III. kerületében találja kiszolgálva ezzel Szentendre, Budakalász és Pomáz térségét is. A Bosch Car Service Óbudaban a márka által pontosan meghatározott szabványok biztosítják, hogy első osztályú termékek elérésével találjuk meg a legmegfelelőbb megoldást az ügyfelek számára.

Márkafüggetlen

Autója tipusától függetlenül a szerviz javítások és karbantartások széles spektrumát nyújtja autójához. Lényegtelen, hogy ritka vagy gyakori márkáról van-e szó, szakmai felkészültségünk és eszközeink lehetőséget bizotsítanak, hogy mindig az adott tipushoz legjobban alkalmazható és gazdaságos műszaki megoldást kínáljuk Önnek.

Méltányos

Legyen szó akár egy egyszerű karbantartásról vagy egy összetettebb javítási folyamatról, minden esetben előzetesen részletes kalkuláció készül az előrelátható munkaidőről és a szükséges alkatrészekről. Így rögtön az elején pontosan tudni fogja, hogy mi mennyibe fog kerülni a kérdéses munka. A kollégák arra törekednek, hogy csak a legszükségesebb alkatrészeket cseréljék vagy javítsák, így igyekeznek Önnek gazdaságos választást nyújtani.

Kiváló minőségű

A Bosch Car Service márka pontosan definiált szabványait alkalmazva biztosított, hogy Önt a legkiválóbb eszközökkel dolgozó, tapasztalt szerelők szolgálják ki. A szolgáltatás minősége kizárólag eredeti vagy Bosch alkatrészek felhasználásával válik teljessé.

Tisztességes és megbízható

Szervizünkben a kollégák minden esetben a vállalt ár és határidők betartásával dolgoznak. Az ajánlatban foglalt ráfordítások és garancia betartása mellett ügyfeleink értékes ideje ugyanolyan fontos, hiszen így biztosítható, hogy folyamatos szerviz szolgáltatásunk hosszú távon elégedettséggel töltse el Önt.

Időpontfoglalás

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szerviz szakembereinél.