Villamos rendszerek

Egy kigyulladt figyelmeztető lámpa Önnek lehet keveset mond, azonban ez az első intő jel, hogy felkeresse a márkafüggetlen Bosch Car Service Óbudat, hogy szakembereink gyorsan megállapíthassák a problémát és szakszerűen elhárítsák azt. A hibatároló kiolvasásával beszédes és részletes diagnosztikai eseményekhez férhet hozzá. A fedélzeti számítógép lekérdezése azonban nem csak hibajelenség esetén, hanem például használt autó vásárlása előtti átvizsgálásnál is kiemelt jelentőséggel bír.

Tudja, hogy milyen állapotban van az akkumulátora? A német autóklub (ADAC) jelentése szerint 2016 után, 2017-ben is a lerobbanások vezető oka akkumulátorral kapcsolatos probléma volt. A gondozásmentes akkumulátoroknál igaz már nincs szükség (és lehetőség sem) a desztillált víz utántöltésére, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kelljen figyelni időközönként az állapotát. Az egyszerű, otthoni multiméter csupán a terheletlen kapocsfeszültség és esetleg a töltőfeszültség mérésére lehet alkalmas, terheléses vizsgálatra azonban nem használható, pedig csak ez adhat pontos képet a pillanatnyi helyzetről. Az akkumulátor valódi állapotának vizsgálatára speciális mérőeszköz szolgál, mely a Bosch Car Service Óbuda műhelyében rendelkezésre áll ügyfeleink részére.

Inkább töltsön el néhány percet a műhelyben, és inkább szereltessen be minőségi Bosch terméket, mint hogy segélyszolgálat kiérkezésére kelljen várakoznia!

A szervizben az elektromos hibajavításokon felül a következő témakörökben biztosítjuk szakmai kompetenciánkat:

  • autó riasztó, központi zár, ablakemelő beépítése és javítása,
  • telefon kihangosító beszerelése,
  • indításgátló beszerelése,
  • kiegészítő lámpák be- és felszerelése.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most és kérjen ajánlatot Bosch akkumulátorra!